Do kraja godine 200 miliona "Tviteraša"

Bez autora
Nov 03 2010

Ukoliko se nastavi sadašnji ritam priključivanja novih članova na sve popularniju društvenu mrežu "Tviter", njihov broj bi do kraja godine mogao da pređe granicu od 200 miliona.U dnevniku "Njujork tajms" je nedavno objavljen članak gde je navedeno da trenutno ima 175 miliona otvorenih naloga na "Tviteru". Tokom perioda od novembra do decembra, ukoliko se nastavi tim tempom, broj korisnika "Tvitera" bi, kako su objavili mediji, mogao da dostigne 197,5 miliona.

Do kraja godine 200 miliona "Tviteraša"Ukoliko se nastavi sadašnji ritam priključivanja novih članova na sve popularniju društvenu mrežu "Tviter", njihov broj bi do kraja godine mogao da pređe granicu od 200 miliona, preneli su danas francuski elektronski mediji.

U dnevniku "Njujork tajms" je nedavno objavljen članak gde je navedeno da trenutno ima 175 miliona otvorenih naloga na "Tviteru".

Tokom perioda od novembra do decembra, ukoliko se nastavi tim tempom, broj korisnika "Tvitera" bi, kako su objavili mediji, mogao da dostigne 197,5 miliona.

Razvoj "Tvitera" doveo je i do određene reorganizacije u njegovom rukovodstvu, tako da je suosnivač te mreže Evan Vilijams nedavno napustio funkciju izvršnog direktora kako bi se posvetio upravljanju razvojem proizvoda, a na njegovo mesto je došao sadašnji izvršni direktor Dik Kostolo za koga se smatra da će bolje upravljati prihodima kompanije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik